Friday, February 14, 2014

Saja suka-suka….


Assalamualaikum............ di petang Jumaat….rasa tak sabo-sabo nak balik…kan…maklum sok cuti…..nak cerita lain tak da so just nak tayang benda ni aja pun……..
Star
Star
Star
Star
2014-02-14 15.28.00
……..warnanya yang dark ke’pink’an yang menarik hati…walaupun nak ikutkan takde  favourite warna yang disukai ….apa2 je boleh asal sedap mata memandang…….

…..soooo itu sahajalah post untuk this week…apa2pun have a nice weekend…
..............till next week….

Popular Posts

perkataan lama baru untuk hari ini...

telokup - rosak tidak boleh digunakan lagi
gulai - masakan; lauk (or dishes) yang dimasak hari ini
tanak - masak atau memasak nasi;
reti - faham akan maksud; tahu mengenai sesuatu (understand)
tak menuras - maksudnya tidak faham @ tidak tahu; contoh ayat; Kau ni tak menuras langsung.......nak buat kerja..
layang - selalu digunakan untuk layang-layang (sejenis permainan kanak-kanak) tapi untuk orang dewasa layang bawa maksud menghiris bawang kecil nipis-nipis...