Thursday, August 14, 2014

Kebuntuan melanda…

 

Assalamualaikum….

 

Inilah akibatnya kalau dah buntu tak tahu apa yang hendak ditulis …idea datang masa time2 tengah drive…tiba je depan mengadap pc pegang je keyboard idea yang tadi ada dah pun terbang ikut tingkap kereta melayang ikut angin……

 

no_idea1.jpg_480_480_0_64000_0_1_0

tapi apa2pun just layan ajelah gambar-gambar ni….

2013-01-04 22.27.25

aksi si meow yang buat-buat tido…atau tidur ala2 manja dengan tuannya…..

2014-04-20 11.29.02

 

 

2014-07-07 18.48.50

2014-07-07 18.49.14-1

till then…..memandangkan ini bukan kpi untuk dihantar kemana-mana so suka hati tuan punya nak tulis apa2pun….

Popular Posts

perkataan lama baru untuk hari ini...

telokup - rosak tidak boleh digunakan lagi
gulai - masakan; lauk (or dishes) yang dimasak hari ini
tanak - masak atau memasak nasi;
reti - faham akan maksud; tahu mengenai sesuatu (understand)
tak menuras - maksudnya tidak faham @ tidak tahu; contoh ayat; Kau ni tak menuras langsung.......nak buat kerja..
layang - selalu digunakan untuk layang-layang (sejenis permainan kanak-kanak) tapi untuk orang dewasa layang bawa maksud menghiris bawang kecil nipis-nipis...